SUPER VILLAIN SX20

Super Villain is het toppunt van een hybride terreinwagen, die uitmuntende prestaties naadloos combineert met comfort. Het hybride systeem levert krachtige kracht om verschillende terreinen te veroveren. Super Villain stelt je in staat om grenzen te overschrijden en nieuwe avonturen te beleven.

MAAK EEN PROEFRIT

HYBRID SYSTEM

Robuuste LFP-batterij met een capaciteit van 7,9 kWh, met opmerkelijke thermische en chemische stabiliteit, 2.0 Turbocharged Gasoline Direct Injection motor. Electric Motor:70kw. AT-transmissie: Door de controleparameters in verschillende fasen aan te passen die overeenkomen met verschillende versnellingen en toerentalveranderingen, zorgt dit voor een soepelere algehele schakelkwaliteit voor het voertuig.

BENZINE

De 2.0TGDI-motor in de Super Villain heeft een turbo en directe brandstofinjectie, waardoor een opmerkelijk koppel en vermogen wordt geleverd. Hij blinkt uit in koppel bij lage snelheden voor off-road rijden en prestaties bij hoge snelheden op de snelweg.

SMART COMMANDING SYSTEM

Smart Commanding System verbetert uw rijervaring. Houd voertuiggegevens in de gaten, navigeer eenvoudig, stream uw favoriete muziek, pas de EPS-instellingen aan en pas de intensiteit van de energieterugwinning aan – allemaal binnen handbereik op het centrale touchscreen. Een uitgebreide bedieningshub die elk moment op de weg verbetert.

PERFORMANCE

SELECTABLE DRIVE MODES

3 on-demand modussen: Normaal, Racen en Klimmen. Geniet van een soepele en responsieve rit met precies de juiste hoeveelheid kracht tot uw beschikking.

SUPERB SUSPENSION

Uitgerust met raceschocks, voor uitzonderlijke offroad-capaciteiten en comfortabel rijden.

 

DURABLE CHASSIS

Uitstekende veiligheid met een zeer sterk chassisframe, dat de torsie- en druksterkte van het dak verbetert.

 

ERGONOMIC SEAT

Ontworpen voor comfort en veiligheid met 6-puntsveiligheidsgordel en verstelbare stoelen.
 

SPECIFICATIONS

150 k/h

Top speed

330HP

Max. Horsepower

570Nm

Max Torque

70%

Climbing Ability

SuperVillain SX20 Model Highlights

  • Engine 2.0T GDi
  • Horsepower 330hp
  • Drive System 2WD/4WD conversion
  • Front suspension Dual A-Arm with stabilizer bar,20"(51 cm)travel
  • Rear suspension Multi-link rear support arm + stabilizer bar,21"(53 cm)travel

NEEM CONTACT OP