VILLAIN SX10

Met de Villain SX10 brengt Segway een sterke concurrent op de markt van side-by-sides. Met 105 pk is de 1000 cc-motor van de Villain uiterst competitief onder soortgelijke 1000 cc side-by-sides. Hij heeft uitstekende prestatiekenmerken bij lage snelheden dankzij een lage koppel van 93,5 Nm. Vol gas resulteert in een snelle en opwindende acceleratie en zal uw rijgeest doen ontwaken.

MAAK EEN PROEFRIT

Beestachtig krachtige motor

Met 105PK is de 1 liter motor van de Villain extreem competitief met andere 1 liters in het SSV segment. Uitstekende laag-snelheid performance danzij de 88N:m laag koppel. Draai het gas open en je zal verbaasd worden door de krachtige acceleratie.

Krachtige configuratie
Buitengewone performance

De Villain staat voor exceptionele kwaliteit en performance. De mix van een krachtige motor, krachtige en sterk frame, rigide chassis en professionele volledig aanpasbare schokdempers geven je het vertrouwen om zelfs het meest onbegaanbare terrein op te gaan. 

Zichtbaar vakmanschap

De Villain toont zijn kracht met trots, je kan zien hoe de onderdelen samenwerken tot een prachtig geheel. De Villain is gebouwd voor elk terrein, wat er ook voorgeschoteld wordt, met de Villain ben je er klaar voor. 

PERFORMANCE

Extreme performance Gas suspension

De veerweg van de voorwielophanging met dubbele A-arm is 400 mm en de veerweg van de achtervering met multi-link torsie-armophanging is 430 mm. De bodemvrijheid is 360 mm. Dit resulteert in bijzonder soepele ritten over de ruigste terreinen!

Front and rear Diff-lock

Villain heeft een Spiral angle front/rear constant drive shaft, het differentieel op de vooras maakt soepel schakelen tussen 2- en 4-wielaandrijving mogelijk. Het voor en achteras differentieel kan ook manueel geswitcht worden tijdens het rijden, dit maakt de offroad performance nog beter. 

Smart EPS

De EPS kan on-the-fly aangepast worden naar 3 verschillende settings. Met de optie om te kiezen voor standaard, comfort or sport via de APP, kan de rijervaring aangepast worden voor verschillende soorten terrein, chauffeurs en condities. 

Lightweight HC Steel Frame

Het zeer sterke frame van chroom-molybdeenstaal heeft de voordelen dat het licht van gewicht is en een hoge mate van stijfheid heeft. Ons sterke, robuuste en lichte frame zorgt voor een sterk gevoel van veiligheid en een nauwkeurig rijgevoel.

SPECIFICATIONS

1000CC

105HP

Horsepower

36CM

14.2in (36cm) Ground clearance

40/45CM

15.7in (40cm) Front suspension travel
17.7in (45cm) Rear suspension travel

Villain SX10 Model Highlights

  • 1000cc DOHC Engine
  • 105hp, 93.5Nm Torque
  • Standard front axle differential lock
  • 72" Wide version tires front tires & wheel
  • 30 x 10-14" Rear tires & wheel 30 x 10-14"
  • 64" Narrow version tires front tires & wheel 29 x 9-14" rear tires & wheel 29 x 9-14"
  • Standard EPS
  • High-strenght chromium-molybdenum steel frame
  • Fuel tank capacity 44L

NEEM CONTACT OP